Pisoni – Reboro

 32,90

De Reboro komt voort uit de vriendschap en samenwerking van een aantal wijnboeren van de Vallei van Meren. Ze hebben besloten om hun ervaring te delen in verband met de techniek van het drogen van druiven voor de productie van kwalitatieve rode wijn.
De REBORO is gemaakt van biologische Rebo geteeld in de beste wijngaarden. De druiven drogen tot eind november op “arele”, de rekken gebruikt voor het drogen van de Nosiola voor de productie van Vino Santo Trentino DOC. Na het persen en de daaropvolgende fermentatie, heeft de REBORO gerijpt gedurende drie jaar in eiken vaten, die elegantie en structuur hebben gegeven.

Momenteel zitten we aan de Reboro van 2012 en 2013!! (foto is 2011, maar is slechts in uitzonderlijke gevallen nog te verkrijgen)

Categorieën: ,

Extra informatie

Land

Regio

Wijnhuis

Druif

Rijping

Inhoud

Alcohol %

Kleur

Geur

Smaak

Serveertemperatuur

18-20° C

Bewaarpotentieel

15 jaar

Wijnbouw

Biologisch en biodynamisch

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pisoni – Reboro” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *