Bonomi

 6,00

Kaas gemaakt van volle verse koeienmelk, niet gepasteuriseerd
Gekookt voor 30 minuten op 39° C.
Aan de melk worden stremsel en enzymen (lactobacillus) toegevoegd.
Nadat de melk is gestold en in kleine stukken gesneden, wordt deze voor een dag in een mal gedaan.
De kaas wordt aan beide zijden gezout-droogd.
De Bonomi rijpt voor 15 dagen in onze gekoelde kelder

Individuele bolletjes van +/- 350g

 

Beschikbaar via nabestelling

Categorie:

Beschrijving

Kaas gemaakt van volle verse koeienmelk, niet gepasteuriseerd
Gekookt voor 30 minuten op 39° C.
Aan de melk worden stremsel en enzymen (lactobacillus) toegevoegd.
Nadat de melk is gestold en in kleine stukken gesneden, wordt deze voor een dag in een mal gedaan.
De kaas wordt aan beide zijden gezout-droogd.
De Bonomi rijpt voor 15 dagen in onze gekoelde kelder

Individuele bolletjes van +/- 350g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bonomi” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *